Заморожені хот-доги і "ніякий" ланч-бокс: Українка поскаржилася на харчування в "Інтерсіті" (фото)

Пасажирка "Укрзалізниці" поскаржилася на харчування в потязі "Інтерсіті+". Жінка зазначила, що давно не їла настільки несмачно. Про це Олександра Горчинська написала у себе в Facebook. За її словами, у вагоні вона купила хот-дог, ланч-бокс і сирні кульки, передають Патріоти України.

Українка розповіла, що раніше в поїзді можна було купити смачні хот-доги, приготовані на місці. Зараз же "Укрзалізниця" пропонує купити заморожений продукт, який просто розморожують покупцеві. Пасажирка поскаржилася, що через це тісто схоже на папір, який розмок.

Горчинська додала, що в купленому нею ланч-боксі було всього кілька ложок рису, кілька шматочків курки і один – броколі. "І все це якесь ніяке", – підкреслила вона. Жінка зазначила, що смачним був тільки кекс. "Навіть сирні кульки виявилися несмачними, довго не могла зрозуміти, чому. Потім почитала склад: масло пальмове, масло рапсове. Усе ясно", – додала пасажирка.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...