Замовне вбивство в Одесі: Правоохоронці на шляху до розкриття "глухаря", кілер прилетів з Варшави

Керівництво Нацполіціі і прокуратури в Одесі провели брифінг, на якому розповіли про подробиці стрілянини , в результаті якої загинув чоловік. Зараз стало відомо, що вбитий - 25-річний Лачін Мамедов. Чоловік не був офіційно працевлаштований, однак, за даними правоохоронців, займався доставкою продуктів до торгових точок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Одесса .

Лачін Мамедов був одружений, мав двох дітей, до кримінальної відповідальності не притягувався. За даними слідства, близько двох тижнів тому чоловік розповів дружині, що йому надходять погрози. Смерть чоловіка настала в результаті втрати крові - він отримав п'ять кульових поранень.

Правоохоронці вважають, що відбулося замовне вбивство. Як розповів голова регіонального управління поліції Одеської області Олег Бех, оперативному затриманню вбивці завадило "злите" в мережу відео з місця злочину. Це відео першим опублікував телеграм-канал "Х" евая Одеса ". Канал купує у користувачів мережі контент - відео резонансних ДТП, цікаве відео з камер спостереження та інше. Пропозиції отримати гроші за такі відео регулярно публікуються на каналі.

Як відео виявилося в мережі - з'ясовуватиме слідство. За даним фактом буде проводиться службова перевірка. Олег Бех заявив, що винних покарають. Також повідомляється, що підозрюваний у вбивстві - громадянин Грузії Ельмураз Мамедов. Він однофамілець убитого, але не його родич. Згідно з даними поліції, прибув кілер з Варшави 26 липня.

Для кілера була знята квартира, де разом з ним знаходилися двоє спільників. Правоохоронці вже встановили особу жінки, яка здала приміщення, і особи, який оплатив житло. Остання людина, до речі, намагався втекти з країни, але був затриманий в аеропорту Бориспіль.

Квартиру кілеру зняли поруч з місцем, де проживала жертва. 28-річний Ельмураз Мамедов, через два дні після прибуття в Одесу, купив Mercedes E220 на так званих евробляхах. На цьому авто він і зник з місця вбивства. Машину він залишив в 6 км від місця подій, а в її салоні залишив розряджений пістолет-кулемет і повні магазини.

План "Сирена" в Одесі досі триває, поліція шукає кілера і інших спільників. Правоохоронці зараз встановлюють особу ймовірного замовника злочину. Начальник ГУНП, відповідаючи на питання журналістів, сказав, що поліція поки не готова підтвердити або спростувати інформацію про те, що підозрювані входили в злочинне угрупування Садика Мірзоєва, який зараз перебуває в СІЗО. Однак, Олег Бех підтвердив, що ці люди фігурують в кримінальному провадженні, відкритому за фактом вимагання. Убитий Лачін Мамедов проходить в ньому як потерпілий.

Раніше "Думська" розповсюдила інформацію, що Лачина Мамедова могли вбити через те, що він заявив в поліцію про вимагання у нього грошей.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...