Замовила специфічну послугу: Жінка ошелешила "фішкою", як перевезти у таксі до біса п'яних чоловіка і сина

Одеситка знайшла несподіваний спосіб транспортувати п'яних чоловіка та сина додому. Її винахідливість здивувала навіть водія служби таксі, зазначають Патріоти України.

Курйозним випадком поділився таксист у соціальній мережі TikTok. За його словами, клієнтка скористалася послугою, яка його ошелешила, - замовила "перевезення тварин".

У процесі виконання замовлення жінка зателефонувала і запитала, чи є у такиста якась накидка на сидіння. Чоловік відповів, що є. Враховуючи те, що він очікував на перевезення тварин, це запитання не здалося дивним. Втім, після прибуття на зазначене місце таксист тварин не побачив.

За фактом жінка завантажила в автомобіль п'яних сина та чоловіка. "Класна фішка для таксі - перевезення тварин... Чоловіка завантажили лежачи, син, щоправда, самостійно зайшов. Жінка винахідлива - перевезення тварин. Прикольно ж, чи не так?", - розповів таксист.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...