Замучила себе до смерті: Молода українка померла від анорексії - медики були шоковані, побачивши її (фото)

У місті Кам'янка Черкаської області 27-річна дівчина довела себе до голодної смерті. Вона важила менше 30 кілограмів, її в напівнепритомному стані госпіталізували, проте медики не змогли врятувати її. Про це повідомляють "Подробиці", передають Патріоти України.

Дівчину поклали в реанімацію, через тривале голодування її організм абсолютно виснажився. Поступово почали відмовляти органи. Дізнатися у неї, що сталося - медики так і не змогли.

"Її свідомість була сплутана і на одне і то саме питання протягом кількох годин - вона давала різні відповіді, можливо це через те, що були порушені обмін речовин і живлення мозку. Такі розлади обміну речовин, вона може вже й не могла адекватно сприймати реальність ", - сказав завідувач відділенням анестезіології Кам'янської ЦРЛ Іван Олійник.

У Олени Дроботенко була остання стадія анорексії. В організмі почалися незворотні процеси. Батьки дівчини шоковані її смертю і відмовилися розповісти, чому дочка голодувала. Це фото іншої дівчини, які дають уявлення про те, як Олена виглядала в останні дні свого життя.

За словами сусідів, дівчина завжди була худенькою. Деякий час вона працювала дитячим психологом районної лікарні, але звільнилася два роки тому. Її колишні колеги дуже здивовані тим, що сталося, адже до анорексії призводять психологічні проблеми. Люди або женуться за ідеальною фігурою, або мають нервові розлади. За статистикою, 20% хворих на анорексію вмирають.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...