Занадто допитлива Куниця залишила без електрики 125 000 жителів південної Німеччини

У південній Німеччині куниця перегризла дроти, залишивши без електрики 100 000 людей, передають Патріоти України з посиланням на BILD.

Рано вранці сьогодні в містах Людвігсбург (населення 95 000) і Корнвестхайм (30 000) на понад дві години зникло електропостачання. Як повідомили комунальні служби, причиною аварії стала куниця, яка проникла в трансформаторну підстанцію та пошкодила дроти.

Через це було порушено не лише електропостачання, а й зникли інтернет і мобільний зв’язок. Поліція була змушена регулювати рух на перехрестях, де перестали працювати світлофори. На щастя, серйозних ДТП вдалося уникнути. Також відключення світла торкнулося і вокзалу, змусивши пасажирів добиратися до потягів у темряві.

Раніше повідомлялося, що в одному із сіл на Сколівщині трьох місцевих мешканок покусала куниця, яка забігла у двір та накинулася на людей.

Частину призовників будуть брати на облік без проходження ВЛК: Кого стосується

понеділок, 19 серпень 2024, 21:30

Хлопці віком від 17 до 25 років повинні бути взяті на військовий облік без проходження військово-лікарської комісії (ВЛК), передають Патріоти України. Про це говориться в постанові «Про реалізацію експериментального проєкту з автоматичної верифікації т...

Україна продовжує приємно дивувати: Під час чергової атаки на Крим було помічено новий морський дрон

понеділок, 19 серпень 2024, 20:30

Під час атаки на окупований Кримський півострів 16-17 серпня було зафіксовано раніше невідомий морський дрон Сил оборони України. На це звернув увагу OSINT-дослідник з HI Sutton, передають Патріоти України. . Як зазначає аналітик, новий безпілотник — ...