"Занадто гламурна": 60-річну жінку сусіди виселили з будинку (фото)

У Великій Британії 60-річну колишню вчительку Мішель Спайсер примусово виселили з власної оселі. Жінка переконана, що це сталось через заздрість сусідів, які вважали, що "вона занадто гламурна". Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Йдеться про будиночок на березі моря вартістю 15 000 фунтів стерлінгів у Геринг-бай-Сі, Західний Сассекс. Виселення сталося у жовтні 2021 року на тлі сварки з місцевим населенням через "антигромадську поведінку".

Мішель розповіла, що її стосунки з сусідами швидко погіршилися невдовзі після заселення. Нівроку бабуся стверджувала, що вони "заздрили її гламурному автомобілю та роботі моделлю". Вона стала першою за 25 років особою, яку влада примусово виселила з власного житла.

"Я думаю, це тому, що вони заздрять мені, бо я модель і дуже гламурно виглядаю зі спортивним автомобілем", - переконана Мішель.

Також на думку жінки, місцеві були невдоволені, бо вона боролась за відновлення роботи громадського туалету. Також люди почали залишати образливі записки біля її автомобіля, який, як стверджувалось, вона неправильно паркувала.

Представник районної ради Вортінга заявив: "Нам шкода, що до цього дійшло, але вперше за останні 25 років нам довелося вжити заходів щодо виселення одного з наших пляжних будиночків. Кількість скарг, отриманих від місцевих жителів, не залишила нам іншого вибору, окрім як визнати, що пані Спайсер порушила умови договору оренди".

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...