Занадто гуманний, враховуючи покалічені життя: У Києві винесли вирок майору, який п’яним збив трьох курсанток

Шевченківський райсуд столиці 3 квітня засудив до шести років в’язниці майора Української військово-медичної академії Володимира Холодного, який у серпні 2020 року п’яним збив трьох студенток першого курсу. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на адвоката Холодного, передають Патріоти України.

Прокурорка вимагала для Холодного максимального покарання – 8 років ув'язнення. Він визнав провину, але просив про пом'якшення вироку. Адвокат стверджує, що підсудний протягом двох років не працював через те, що не міг влаштуватися. Тож він не отримував доходу, щоб допомагати постраждалим або забезпечувати родину.

Водночас Холодний все ж має виплатити 249 тисяч гривень на лікування постраждалих. Нагадаємо, що внаслідок наїзду авто Холодного у двох дівчат ампутували по одній нозі, у третьої були переламані ноги.

Крім ув’язнення, суд заборонив майору сідати за кермо авто до трьох років. Змінився і запобіжний захід — суд ухвалив взяти обвинуваченого під варту. Суд визнав чоловіка винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілим.

Нагадаємо, влітку 2020 року у Києві нетверезий Володимир Холодний автівкою збив трьох курсанток. До столичного воєнного госпіталю дівчат привезли із тяжкими травмами. 46-річного кермувальника затримали. У поліції підтвердили, що водій у стані сп'яніння, не впоравшись із керуванням, скоїв наїзд на трьох студенток-медикинь військового вишу, які стояли біля будівлі.

Бій проти Камбососа: Усик відреагував на перемогу Ломаченка

неділя, 12 травень 2024, 14:03

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик відреагував на яскраву перемогу Василя Ломаченка над австралійцем Джорджем Камбососом у поєдинку за вакантний пояс IBF у легкому дивізіоні. Олександр на сторінці в Instagram...

Може обвалитися дах: У Варшаві сталась потужна пожежа у ТРЦ (фото, відео)

неділя, 12 травень 2024, 13:54

У неділю, 12 травня вночі, у Варшаві сталася пожежа на території торгівельного комплексу. Про це повідомляє Рolskie radio, передають Патріоти України. . За словами речника Державної пожежної служби Кароля Кєжковського, торговий комплекс на Маривільськ...