Занадто миле створіння: Жінка купила рибу на вечерю, але не змогла з’їсти

Придбавши замороженого карася у рибному магазині в Лондоні, мешканка британського міста Челтена Сінді Лао була вельми здивованою, коли виявила вдома, що риба подає ознаки життя. Вкинувши покупку в ванну, вона разом із чоловіком “оживила” карася і назвала його Лазарем, очевидно, на честь біблійного персонажа, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє GloucestershireLive, живуча риба стала домашнім улюбленцем, для нього згодом знайшли комфортніше місце проживання. Сінді Лао була здивована, що риба, яка щонайменше 48 годин пролежала серед льоду в рибному магазині, перенесла майже 200-кілометрову поїздку з Лондона і до наступного дня пролежала в холодильнику, все ще залишається живою.

Разом із чоловіком вони швидко наповнили ванну водою і вкинули туди карася, щоб переконатися, що зможуть зберегти зухвалу рибу живою ще деякий час. Через кілька днів карась Лазар, як назвала його пара, став жвавим і виглядав здоровим.

Подружжя не наважилося довго тримати рибу у ванній, тому домовилося із власницею ставка про нове місце проживання для свого домашнього улюбленця, якого називають “найкращою рибою-другом”.

“Він багато пережив. Довгий час він був затиснутий між усією тією мертвою рибою і майже став вечерею. Того дня Сінді точно купила свіжу рибу. Ми раді, що тепер у нього гарний дім”, - сказав партнер жінки Пол Льюїс-Борман.

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...

Дані всіх жінок від 17 до 60 років внесуть до реєстру військовозобов'язаних

четвер, 2 травень 2024, 18:22

В Україні до єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок. Далі всю інформацію зіставлятимуть - чи є громадянин призовником, військовозобов'язаним чи резервістом. І якщо особа не має такого статусу, то ці дані вид...