Занадто зраділи: Збірна Фінляндії зламала кубок чемпіонів світу з хокею (фото)

Примітно, що в збірну Фінляндії перед стартом турніру не вірили навіть місцеві журналісти.

Фінські хокеїсти дуже зраділи нагороді. Фото: соцмережі.

Хокеїсти збірної Фінляндії, що стали втретє в історії чемпіонами світу, відсвяткували свій успіх з розмахом. Як підсумок, від чемпіонського кубку відвалилася нижня частина, що можна побачити на фото по поверненню «суомі» додому, де тріумфаторів зустрічали вже в аеропорту журналісти і прості вболівальники, зазначають Патріоти України.

Примітно, що в збірну Фінляндії перед стартом турніру не вірили навіть місцеві журналісти. Наприклад, Філіп Саксен з'їв лист зі своєю статтею в газеті, в якій критикував «суомі» перед стартом на першості. «Я написав, що нинішня збірна Фінляндії - одна з найгірших в історії чемпіонатів світу. Максимум, чого я від них очікував, - чвертьфінал. Я ніколи так не помилявся. Тепер прийшов час принести вибачення», - передає слова Сакса «Чемпіонат».

Нагадаємо, що збірна Фінляндії на груповому етапі посіла друге місце, вигравши п'ять матчів і в двох програвши, а на стадії плей-офф по черзі обіграли Швецію (5: 4), Росію (1: 0) і Канаду (3: 1).

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...