Занадто зраділи: Збірна Фінляндії зламала кубок чемпіонів світу з хокею (фото)

Примітно, що в збірну Фінляндії перед стартом турніру не вірили навіть місцеві журналісти.

Фінські хокеїсти дуже зраділи нагороді. Фото: соцмережі.

Хокеїсти збірної Фінляндії, що стали втретє в історії чемпіонами світу, відсвяткували свій успіх з розмахом. Як підсумок, від чемпіонського кубку відвалилася нижня частина, що можна побачити на фото по поверненню «суомі» додому, де тріумфаторів зустрічали вже в аеропорту журналісти і прості вболівальники, зазначають Патріоти України.

Примітно, що в збірну Фінляндії перед стартом турніру не вірили навіть місцеві журналісти. Наприклад, Філіп Саксен з'їв лист зі своєю статтею в газеті, в якій критикував «суомі» перед стартом на першості. «Я написав, що нинішня збірна Фінляндії - одна з найгірших в історії чемпіонатів світу. Максимум, чого я від них очікував, - чвертьфінал. Я ніколи так не помилявся. Тепер прийшов час принести вибачення», - передає слова Сакса «Чемпіонат».

Нагадаємо, що збірна Фінляндії на груповому етапі посіла друге місце, вигравши п'ять матчів і в двох програвши, а на стадії плей-офф по черзі обіграли Швецію (5: 4), Росію (1: 0) і Канаду (3: 1).

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...