"Занимаются х...ней вместо того, чтоб работать": Харків’янка розкритикувала парад вишиванок у місті (відео)

Дівчина у Харкові під час міських святкувань Дня вишиванки назвала учасників ходи «неосвіченими людьми» і порадила їм витрачати час на книги та відновлення економіки. До пари дівчат підійшов хлопець з мікрофоном і запитав, як ті ставляться до параду вишиванок, повідомляють Патріоти України.

«Це просто огидно. Я просто добре знаю історію цієї країни і знаю про те, що гасло «Слава Україні – Героям Слава» – це нацистське гасло», – відповіла білява дівчина.

Вона додала, що «замість того, щоб піти працювати і якось відновлювати економіку країни, вони (маючи на увазі тих, хто взяв участь у святкуваннях – ред.) ходять і займаються х*нею. Це просто смішно».

Харків’янка заявила, що українці «начебто відстоюють … Я не знаю, який сьогодні день. День вишиванок?». На що хлопець з мікрофоном додав: «То ви вважаєте цей парад – парадом бидла?». Дівчина відповіла: «Частково – так. Це справді неосвічені люди, яким нічого робити».

У святковій ході до Дня вишиванки в Харкові взяли участь, за даними ЗМІ, понад 600 людей. Громадяни пройшлися зі 100-метровим прапором та влаштували святковий велопробіг, а також імпровізований концерт з фотозоною зі старовинним національним одягом.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...