Запах наддержав'я: На Росії урочисто відкрили дерев'яний вуличний туалет з вигрібною ямою

Близько половини росіян досі регулярно насолоджуються амбре вигрібних ям, а ватерклозет без запаху лайна безусловна привілигія ніжних московських дуп

У російському місті Ангарськ, що на великому притоку головної ріки Сибіру Єнисею, відбулося урочисте відкриття туалету для водіїв автобусів, які прямують за маршрутом №7, зазначають Патріоти України.

З цієї нагоди дерев'яну кабінку прикрасили повітряними кульками. Про це інформує "24" канал".

Повідомлення про святкову подію опублікували на сайті місцевої спілки водіїв громадського транспорту. Сама церемонія відбулася, як годиться, урочисто, і з кульками.

Хоча сама дерев'яна кабінка на кінцевій зупинці стала подарунком для водіїв від перевізника, грошей на рукомийник вже забракло. Його водії встановлювали за свої гроші.

Туалет - спеціально для водіїв. Пасажири ним, очевидно, користуватися не зможуть. - У Наддержаві досі все дуже нормовано, що їсти і де ср*ти.

Журналіст Ілля Варламов зазначив, що логічно було б встановити нормальний теплий громадський туалет для всіх. І рукомийник мав би бути в приміщенні, а не на зовні.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...