Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

Вони сумують

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції.

Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких обіцянок не почув. Про це Немо розповіли під час радіоефіру, відео якого зʼявилося в TіkTok.

У розмові з ведучими співак зізнався, що його кришталевого кубку немає в валізі. Приз, який організатори видали на заміну розбитому на сцені, просто забрали назад.

"Ми точно не знаємо що трапилося, але він (кришталевий мікрофон – ред.) не в моїй валізі, тому ми працюємо над тим, щоб знайти його знову. Я правда не знаю, де він зараз", – сміючись, розповіли Немо.

Виконавець переможної пісні The Code пожартував, що триває розслідування, та припустив, що оргкомітет може надіслати відзнаку поштою пізніше.

"Вони дали мені новий, коли мій зламався. Потім вони забрали його, бо це був неофіційний приз, а запасний", – згадали Немо.

Нагадаємо, під час виконання своєї пісні на біс, артист вдарив кубком по сцені, і він розбився на дві частини. Майже одразу переможцю принесли інший мікрофон, з яким він позував на фото. До речі, такий інцидент уже траплявся в 2009 році.

Відстрочка по догляду: Що зміниться від 1 липня в Україні і які нюанси варто знати

понеділок, 1 липень 2024, 8:58

ТСН.ua розбирався, які категорії чоловіків отримають відстрочку від мобілізації від 1 липня, а хто втратить таке право, передають Патріоти України. В Україні зазнали змін правила щодо мобілізації. Зокрема, це стосується і відстрочки від призову на вій...

Були знайомі з дитинства: Подружжя із Нідерландів зробило подвійну евтаназію - і померло в один день

понеділок, 1 липень 2024, 8:05

Подружжя із Нідерландів, яке прожило разом майже 50 років, добровільно завершило своє життя через подвійний акт евтаназії, передають Патріоти України. У Нідерландах такий спосіб смерті є легальним. Це можливо, якщо людина добровільно про неї просить, а...