Запевняє, що говорить навіть з камінням: У Бердянську окупанти зробили "заступником мера" двірника-колаборанта

Російські загарбники в окупованому Бердянську зробили "заступником" "призначеного" ними "мера" зрадника міста з місцевих жителів. Колаборант Микита Самойленко раніше працював двірником у комунальному підприємстві "БердянськЕкоТранс", передають Патріоти України.

Про це в середу, 20 квітня, повідомляє пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації. "У Бердянську окупанти та колаборанти залучають до своїх лав місцевих фриків", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, самопроголошений мер Бердянська Олександр Сауленко, якому загрожує строк за колабораційну діяльність, призначив своїм заступником уродженця Бердянська та громадянина України Микиту Самойленка.

Останній до "призначення" працював двірником у КП "БердянськЕкоТранс". "Себе позиціонує як творчу особистість, стверджує, що бачить візерунки уві сні та розмовляє з камінням. Одразу після вторгнення ворога добровільно перейшов на бік окупаційних військ та погодився на співпрацю з ними", – розповіли в Запорізькій ОВА.

В окупованому місті Самойленко став "заступником мера з питань архітектури". За вказівкою зрадника Сауленка він займається підготовкою пам'ятних місць міста до 9 травня – прикрашає клумби та фарбує бордюри, повідомили в ОВА.

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...