Запевняє, що "просто заснув": У Харкові водій збив жінку на тротуарі і врізався в два авто (фото, відео)

У Харкові на проспекті Олександрівському в неділю, 4 липня, сталася масштабна ДТП. Машина влетіла в кілька припаркованих авто, а також збила жінку, яка йшла тротуаром. Внаслідок аварії постраждалу госпіталізували. Про це повідомив Telegram-канал "ХС | Харьков", оприлюднивши фото та відео з місця зіткнення, передають Патріоти України.

За даними АТН, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11:30. Уточнюється, що Hyundai Sonata врізався в Volkswagen Crafter та "Москвич", які стояли на узбіччі. Крім того, авто вилетіло на тротуар і збило пішохода.

Жінка, попередньо, отримала перелом ребер і травму ноги. На місці інциденту працювала швидка, яка надала потерпілій першу допомогу і доправила в лікарню.

У місцевому Telegram-каналі припустили, що водій Hyundai нібито сів за кермо нетверезим. Сам чоловік повідомив, що заснув на дорозі. Усі обставини й причини аварії мають з'ясувати правоохоронці.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

Двічі не брали на службу, а втретє - він втік від ТЦК: На Вінниччині чоловік відмовився від мобілізації

четвер, 18 квітень 2024, 17:44

У Вінницькій області до іспитового терміну засудили чоловіка, якого військові частини двічі не захотіли брати на службу, а коли йому принесли 3 повістку - він втік від ТЦК. Про це йдеться у вироку Бершадського райсуду Вінницької області. передають Пат...