Заплановані графіки повертаються: В Україні скасували екстрені відключення світла

Екстрені відключення світла, які введи у неділю, 2 червня, скасували. Ввечері в Україні очікуються графіки стабілізаційних відключень.

Енергетики ДТЕК зазначають, що для у Києві та області, а також в Одеській, Донецькій та Дніпропетровській областях скасували аварійні відключення.

"Ситуація в енергосистемі залишається складною. Енергетики продовжують ліквідовувати наслідки вчорашньої атаки", - зазначають у ДТЕК.

В "Укренерго" підтвердили, що всіх регіонах були скасовані екстрені обмеження. При цьому в Україні сьогодні будуть діяти графіки стабілізаційних відключень у період з 18:00 до 24:00.

На території Малої Азії знайшли незвичайне поховання гладіатора (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:40

У Туреччині археологи зробили незвичайне відкриття всередині багатовікової базиліки. Вони розкопали поховання, наповнене людськими кістками, яке, можливо, колись належало римському воїну. Цей стародавній саркофаг, якому, як вважають, близько 1 800 рокі...

"Круто, молодці": Відомий український боксер допомагає другу Кадирова (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:02

Відомий український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з іншим представником РФ Дмитром Біволом. Про це сам Великовський розповів на своїй сторінці в I...