Заплатили $16 тисяч за два надувних кола: Біля Тиси спіймали чотирьох утікачів-невдах

Заплатили $16 тисяч за два надувних кола: біля Тиси спіймали 4 утікачів

Прикордонники затримали 4 чоловіків, які мали при собі 2 надувних дитячих кола і намагалися втекти з країни, перепливши річку Тису на Закарпатті.

"Чергових потенційних жертв шахрайської схеми зупинили прикордонники на Закарпатті. Четверо чоловіків у соцмережах шукали ділків, які переправили б їх до Румунії. Натомість за $4000 з кожного отримали лише два дитячих надувних кола та вказівку: "Тиса – он там!". Але замість річки чоловіки натрапили на прикордонний наряд".

Порушників затримали та склали протоколи про адмінправопорушення. Справу скерували до суду. Наразі правоохоронці розшукують організаторів схеми втечі.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...