Дієтологи порадили замінити червоне м'ясо рибою або м'ясом птиці для зниження ймовірності розвитку онкологічних захворювань. Про це повідомляє Міжнародне агентство з вивчення раку (МАВР), передають Патріоти України
Для запобігання раку вчені радять відмовитися від куріння, алкоголю, неправильного харчування і малорухливого способу життя.
Для зменшення ймовірності розвитку раку радять їсти риб'ячий жир, а також продукти з великою кількістю клітковини (овочі, фрукти), оскільки вони володіють захищаючим від раку ефектом.
В Україні зберігається високий дефіцит робітничих і висококваліфікованих кадрів, особливо в ІТ, логістиці, освіті та медицині. Наразі, безпека, наявність житла та конкурентна зарплата є ключовими факторами, які мотивуватимуть українців повертатися на р...
У 2025 році ціни на пальне зросли настільки, що економічність стала одним із ключових критеріїв під час вибору автомобіля. Та на вторинному ринку досі є моделі, які у міському режимі реально спалюють від 12 до 20+ літрів бензину. Редакція SUVNews зібра...