Запобігає раку: Вчені розповіли про рятівну дієту

Дієтологи порадили замінити червоне м'ясо рибою або м'ясом птиці для зниження ймовірності розвитку онкологічних захворювань. Про це повідомляє Міжнародне агентство з вивчення раку (МАВР), передають Патріоти України

Для запобігання раку вчені радять відмовитися від куріння, алкоголю, неправильного харчування і малорухливого способу життя.

"З'їдаючи більше 100 грамів м'яса в день, людина на 17 відсотків підвищує ризик захворіти на рак. Також надмірне споживання червоного м'яса і продукції з нього може привести до новоутворень в товстому кишечнику. Канцерогенними можуть бути і продукти глибокої переробки, наприклад ковбаси, нагетси і піца", – йдеться у заяві.

Для зменшення ймовірності розвитку раку радять їсти риб'ячий жир, а також продукти з великою кількістю клітковини (овочі, фрукти), оскільки вони володіють захищаючим від раку ефектом.

Лікарям довелося застосувати кисневу маску: Колишній чемпіон ледь не загинув унаслідок безжального нокауту (відео)

неділя, 16 листопад 2025, 15:14

У ніч на 16 грудня в Лондоні британський боксер напівсередньої ваги Джек Кеттеролл (32−2, 14 КО) здобув дострокову перемогу над своїм співвітчизником Ековою Ессуманом (22−2, 8 КО), передають Патріоти України. У четвертому раунді 36-річний боксер побува...

Улюблена страва несподівано стала небезпечною: Чоловік з’їв бургер і помер

неділя, 16 листопад 2025, 14:59

Вчені офіційно підтвердили першу смерть, пов’язану з алергією на м’ясо — синдромом альфа-гал. Чоловік помер у 2024 році, з’ївши звичайний бургер. Причиною хвороби, яку не одразу розпізнали, став укус кліща. Про це пише Yahoo.News, передають Патріоти Ук...