Запобігли злочину з матюками небайдужі громадяни: У центрі Одеси жінка намагалася повісити прапор РФ (відео 16+)

Ввечері 7 жовтня особа жіночої статі намагалась повісити триколор на постаменті, що залишився від демантованого пам'ятника Катерині Другій (Європейська площа Одеси), передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Емоційні одесити, що були поблизу дуже імпульсивно відреагували на провокацію любительки "руского міра", нагадавши зрадниці хто майже щодня вбиває її земляків бомбпрдуваннями мирної Одеси. У медіа потрапило відповідне відео, на якому зрадниця піднялась на постамент посеред площі з метою повісити прапор Росії, і як їй завадили містяни.

"Нині особа громадянки встановлена, з нею на місці події працюють поліцейські, вилучаються речові докази", - повідомили у поліції.

Жінку мали доставити до територіального підрозділу поліції та надати правову кваліфікацію діям.




«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

Українців штрафуватимуть за "неправильне" скло в авто: Що потрібно знати водіяи

вівторок, 8 жовтень 2024, 16:58

В Україні після тонування лобове скло машини має пропускати щонайменше 75% світла. Переднє бічне скло – 70%. Дзеркальне тонування зовсім заборонено. За порушення загрожує штраф 340 грн, а за повторне порушення можуть забрати права, передають Патріоти У...