Заповітна цифра на вагах - це ще не все: Як виглядають жінки, які втратили понад 50 кг (фото)

Деякі люди за допомогою важкої роботи над собою та старанності сили волі змогли схуднути на 50 і більше кілограмів. Але заповітна цифра на вагах – це ще не все. Після стрімкого схуднення у людей залишаються кілограми зайвої шкіри, від якої неможливо позбутися без оперативних втручань. Патріоти України пропонують вам порівняти фото дівчат до та після кардинальної трансформації.
  • Сара Келлі схудла на 90 кілограмів
Дівчина важила 160 кілограмів

Американка Сара Келлі важила понад 160 кілограмів. В один момент дівчина вирішила змінити своє життя і кардинально схудла.

В результаті вона втратила 90 кілограмів, однак її шкіра стала в'ялою. Сара була у відчаї, оскільки тіло виглядало далеким від ідеалу. Дівчина відкрила збір грошей в інтернеті на абдомінопластику, щоб відкоригувати живіт.

Після операції шкіра була вкрита шрамами та рубцями. Сарі довелося ще раз лягти під ніж, щоб остаточно позбутися від наслідків ожиріння.

  • Торі Вайт втратила 64 кілограми

Торі Вайт з Англії важила майже 108 кг, коли навчалася у школі. Тоді з дівчинки знущалися через повноту, і вона не могла завести друзів. У старших класах Торі втратила аж 50 кілограмів, а згодом ще 14.

Торі також має наслідки ожиріння, спочатку вона цього соромилася і редагувала свої світлини у фотошопі. Але згодом дівчина прийняла свою фігуру і навіть планує взяти участь у конкурсі краси.

  • Лексі Рід схудла на 142 кілограми

Обвисла шкіра після схуднення дала ускладнення і порушувала поставу вже стрункої Лексі. Підтягнути її на стегнах та животі неможливо без хірургічного втручання, тому Рід наважилася на операцію.

  • Симон Андерсон скинула 92 кілограми

Жінка наважилася на пластичні операціїБлогерка з Австралії Симон Андерсон схудла на 92 кілограми. У 23 роки вона важила 168 кілограмів. Щоб схуднути й тримати свою вагу Симон наважилася на операцію зі зменшення шлунка.

Після втрати ваги шкіра обвисла, а жінці хотілося, щоб форми стали ідеальними. Андерсон зробила абдомінопластику, декілька разів ліпомоделювання сідниць та коригувала груди з допомогою імплантів. Зараз Симон цілком задоволена фігурою. Вона вийшла заміж і народила дітей.

Джерело: Обозреватель

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...