Запропонували підвезти: Поліція на Харківщині затримала підозрюваних у зґвалтуванні 16-річної дівчини (фото)

Повідомлення про те, що 21 вересня близько 20:00 поблизу села Сірий Яр в автомобілі зґвалтували дівчину, надійшло в поліцію 26 вересня.

У Великобурлуцькому районі Харківської області затримали двох підозрюваних у зґвалтуванні 16-річної дівчини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, інформують Патріоти України.

Повідомлення від батька потерпілої про те, що 21 вересня близько 20:00 поблизу села Сірий Яр малознайомі в автомобілі зґвалтували його 16-річну дочку, надійшло в поліцію 26 вересня о 15:20.

Як повідомила дівчина, двоє малознайомих чоловіків запропонували підвезти її до селища Великий Бурлук. Поблизу села Сірий Яр у машині чоловіки зґвалтували потерпілу. Під час проведення поліцейських заходів правоохоронці затримали ґвалтівників. Ними виявилися місцеві жителі 20 та 44 років. Чоловіків затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.Зараз вони перебувають у слідчому ізоляторі і чекають обрання запобіжного заходу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...