Запропонували заробіток в інтернеті: Жінку з Чернівців ошукали на понад 20 тисяч

У Чернівцях шахраї в Інтернеті ошукали 32-річну жінку на суму понад 20 тисяч гривень. Вона довірилася невідомому та переказала гроші на його картковий рахунок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, передають Патріоти України.

"Шахраї під приводом додаткового заробітку в одному з Інтернет-каналів ошукали чернівчанку. Поліцейські розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування", – повідомили поліцейські.

Також вони попередили про необхідність зберігати уважність та обачність у ситуаціях, якщо невідомий співрозмовник пропонує свою допомогу або закликає передати гроші для додаткового заробітку.

"Одразу перевірте інформацію про користувача та впевніться у безпечності ваших подальших дій – це можуть бути шахраї! Якщо ви все ж таки потрапили до пастки аферистів, одразу телефонуйте в поліцію", – закликали правоохоронці.


Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...