"Запроси мене з війни": Кохана "Да Вінчі" показала зворушливий танець з Героєм (відео)

Кохана загиблого Дмитра Коцюбайла на псевдо "Да Вінчі" Аліна Михайлова показала щемливе відео - пара виконує танець. Дівчина опублікувала ролик у своєму Twitter, передають Патріоти України.

На відео - Коцюбайло у військовій формі, а Михайлова одягнена у вишите плаття. Вже під час танцю вона надягнула на голову віночок. Пара виконала красивий танець. Наприкінці ролика закохані обійнялися: Аліна притиснулася до Дмитра.

До слова, ролик із закоханою парою зафільмували у межах проєкту "Запроси мене з війни" програми "Вікна". Пара познайомилася на війні, коли парамедикиня Аліна із "Госпітальєрів" запропонувала допомогти роті "Да Вінчі" медикаментами. Від того часу вони були разом.


Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...