Запуск нового газопроводу Росією висміяли влучною карикатурою

Запуск Росією нового східного газогону "Сила Сибіру", який має імпортувати блакитне паливо до Китаю, висміяли влучною карикатурою. Малюнок розмістило видання Deutsche Welle у Twitter, передають Патріоти України.

На карикатурі Голова Китайської народної республіки Сі Цзіньпінь смакує блакитний коктейль із трубочки, на якій написана назва газогону. Таким чином автор натякає, що вигоду від нового проекту отримає китайська сторона і аж ніяк не пересічні платники податків, за кошти яких і велися роботи по спорудженню нового газогону.

Політичні карикатури російського художника Сергія Йолкіна - автора малюнку - майже щодня з'являються на онлайн-сторінках медіакомпанії Deutsche Welle. У травні 2017 року він став одним із лауреатів премії незалежної журналістики в Східній Європі Free Media Award, якою фонд Fritt Ord в Осло і фонд Die Zeit-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius в Гамбурзі нагороджують незалежних журналістів і ЗМІ.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...