Запевняє, що національність тут ні до чого: Поляк побив українських дітей і зламав 10-річному хлопчикові ніс

У Польщі пожежник побив двох українських дітей віком 8 і 10 років за те, що ті нібито не захотіли повертати його синові самокат, який раніше у нього позичили. Про це повідомило видання wiadomosci, передають Патріоти України.

Інцидент стався тиждень тому в місті Бидгощ. За попередніми даними, чоловік, який працює рятувальником, побачив на вулиці двох дітей з самокатом його сина. Він силою затягнув їх у свій автомобіль. При цьому він застосовував грубу фізичну силу. У старшого хлопчика діагностували перелом носа.

Після акту "виховання" чоловік привіз дітей до місця їхнього проживання. Він зупинився неподалік. Хлопчикам вдалося втекти з автомобіля. Наступного дня мама одного з дітей звернулася в поліцію.

На даний момент співробітник рятувальної служби відсторонений від виконання службових обов'язків на 3 місяці. При цьому йому пред'явили звинувачення в незаконному позбавленні волі пересування двох хлопчиків, нанесенні тілесних ушкоджень 10-річній дитині і порушення тілесної недоторканності 8-річної дитини.

За це підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. При цьому в поліції стверджують, що в цьому випадку мова не йде про злочин, вчинений на національному підґрунті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...