Запевняє, що національність тут ні до чого: Поляк побив українських дітей і зламав 10-річному хлопчикові ніс

У Польщі пожежник побив двох українських дітей віком 8 і 10 років за те, що ті нібито не захотіли повертати його синові самокат, який раніше у нього позичили. Про це повідомило видання wiadomosci, передають Патріоти України.

Інцидент стався тиждень тому в місті Бидгощ. За попередніми даними, чоловік, який працює рятувальником, побачив на вулиці двох дітей з самокатом його сина. Він силою затягнув їх у свій автомобіль. При цьому він застосовував грубу фізичну силу. У старшого хлопчика діагностували перелом носа.

Після акту "виховання" чоловік привіз дітей до місця їхнього проживання. Він зупинився неподалік. Хлопчикам вдалося втекти з автомобіля. Наступного дня мама одного з дітей звернулася в поліцію.

На даний момент співробітник рятувальної служби відсторонений від виконання службових обов'язків на 3 місяці. При цьому йому пред'явили звинувачення в незаконному позбавленні волі пересування двох хлопчиків, нанесенні тілесних ушкоджень 10-річній дитині і порушення тілесної недоторканності 8-річної дитини.

За це підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. При цьому в поліції стверджують, що в цьому випадку мова не йде про злочин, вчинений на національному підґрунті.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...