Записки про самогубство не було: У Москві знайшли мертвим снайпера з охорони Путіна

Тіло загиблого бійця в квартирі виявив його знайомий: він прийшов провідати хлопця, оскільки той декілька днів не виходив на зв'язок.

У Москві знайшли мертвим снайпера ФСО, який, зокрема, був співробітником охорони президента Володимира Путіна. Відомо, що 24-річний чоловік отримав вогнепальне поранення в голову, від якого помер на місці. Про це повідомляє Telegram-канал видання Baza, передають Патріоти України.

Зазначається, що тіло загиблого бійця в квартирі виявив його знайомий: він прийшов провідати хлопця, оскільки той декілька днів не виходив на зв'язок. "Двері квартири були замкнені зсередини, тому чоловіку довелося забратися через кухонне вікно. Там, на підлозі кухні, він і виявив загиблого", – йдеться в повідомленні.

Водночас джерела стверджують, що поряд із тілом на підлозі лежав пістолет "Оса", з якого, попередньо, і був зроблений постріл у голову жертви. Слідство перевіряє зокрема й версію самогубства. Хоча вдома у хлопця не було знайдено ніякої передсмертної записки. Відомо, що загиблий служив у військовій частині №11488 – це Федеральна служба охорони, за якою закріплені снайпери, котрі забезпечують безпеку першої особи РФ.

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...