"Запитав у дружини, чи не виглядаю занадто дурним": Малюська привітав жінок із 8 Березня (фото)

Міністр також розповів українцям про те, що приготував сніданок з обідом для своєї дружини і трьох дочок.

Денис Малюська. Фото: РБК.

Міністр юстиції Денис Малюська в оригінальний спосіб привітав українок з Міжнародним жіночим днем. Цього разу він сфотографувався з великою трояндою, повідомляють Патріоти України.

Фото він опублікував у своєму Facebook і уточнив, що перед публікацією порадився зі своєю дружиною. "Запитав дружину, не надто дурний вигляд на фото як для привітання з 8 березня. Відповіла, що після фото догори ногами вже ніхто не здивується. А тому зі святом вас, дорогі жінки!", – написав Малюська.

Він також додав, що "як керівник органу, відповідального за гендерну експертизу проєктів нормативно-правових актів, обіцяє і надалі забезпечувати рівність прав на нормативному рівні!".

Закінчив своє привітання міністр тим, що розповів українцям про те, що приготував сніданок з обідом для своєї дружини і трьох дочок, а потім додав: "як, власне, і щодня".

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...