Заради безпеки на дорогах: Тисячі голих велосипедистів проїхали вулицями Лондона (фотофакт)

Вперше такий незвичайний велосипедний пробіг влаштували на знак протесту проти війни в Іраку.

Голі велосипедисти у Британії. Фото: Твіттер.

У минулі вихідні більше тисячі велосипедистів проїхали по міських вулицях без одягу під час участі в Світовому голому велопробігу - World Naked Bike Ride, передають Патріоти України.

Щорічне подія проходить в більше ніж 70 містах по всьому світу. Промоакція орієнтована на збільшення поінформованості про уразливість велосипедистів на проїжджій частині, бодіпозитив і скорочення залежності від нафтопродуктів.
До речі, учасникам промоакції необов'язково мати свій велосипед, можна проїхатися і на роликах або ж скейті. Ну а дрес-код всієї цієї події звучить приблизно так: «Настільки оголений, наскільки посмів!».

Вперше такий незвичайний велосипедний пробіг влаштували на знак протесту проти війни в Іраку, але потім через деякий час тематика і гасла змінилися, а самим активістам вдалося отримати дозвіл від місцевої влади на те, щоб вільно їздити без одягу вулицями Лондона.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...