Заради грошей: ​У Росії батьки місяць гвалтували своє немовля (фото)

У Росії молоді батьки знущалися над своєю 9-місячною донькою. Про це повідомляє видання "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

Це відбувалося в місті Зерноград Ростовської області. 17-річна дівчина і її 20-річний чоловік влаштували знущання над дитиною заради популярності в соціальних мережах. Відео своїх "розваг" вони викладали в інтернет. На сторінці матері дитини Ірини все пристойно: є милі фото з малятком, а в статусі написано як вона любить свою дочку.

Відомо, що Ірина перебувала в декреті, а чоловік Ігор працював в будівельній фірмі і захоплювався спортом. У мережі він публікував фото своїх трофеїв. Однак поліція виявили, що в інтернеті сім'я публікувала не тільки звичайні сімейні фото, а й свої збочення. Пара знімала відео з дитиною інтимного характеру. За них вони отримували гроші.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, а батьків-педофілів затримали, дитини у них вилучили. За такі дії подружжю загрожує до 20 років в'язниці.

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...