Заради кар'єри: Італійка кілька місяців підсипала заспокійливе в каву колезі, намагаючись позбутися конкурента

Жінка сподівалася, що робота колеги буде неефективною, а вона сама не підпаде під скорочення.

В Італії в місті Бра жінка кілька місяців підсипала заспокійливе в каву колезі, щоб не втратити роботу, передають Патріоти України з посиланням на The Guardian.

У жовтні 2017 року Аліса Бордон помітила, що її колега Маріанждела Черрато часто купувала каву, пригощаючи всіх колег. Одного разу, випивши каву, жінка знепритомніла і потрапила до лікарні. Медики підозрювали, що у неї інсульт.

Повернувшись на роботу, жінка випила ще кілька чашок капучино, які купувала Черрато, і відчула аналогічні симптоми. Дійшло до того, що вона врізалася на автомобілі в стіну.

Після цього у Бордон з'явилися підозри про отруєння. Коли в черговий раз колега пригостила її кавою, та випила половину, а решту напою віднесла на аналіз. Результати дослідження показали, що кількість транквілізатора в каві в десять разів перевищувала показник норми.

В результаті Маріанжделу Черрато затримала поліція. У жовтні 2020 року жінку засудили до 4 років ув'язнення. Під час розгляду справи Черрато зізналася, що таким чином хотіла усунути Бордон з роботи, бо сподівалася уникнути скорочення.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...