Заради перемоги України: Віталій Кличко продав свій знаменитий велосипед, котрим їздив на роботу та з якого падав у центрі Києва (фото, відео)

GoCycle G2 вартістю близько 4 тисяч доларів був "пішов з молотка" за 350 тисяч гривень. Мер Києва побажав новому власнику не падати із велосипеда.

2016 року падіння мера-велосипедиста стало новиною дня. Фото: covid-ukr

Віталій Кличко виставив на благодійний аукціон свій велосипед, щоби зібрати гроші на дрони для ЗСУ. Про це мер Києва повідомив у Telegram, пожартувавши, що новий власник, як він сподівається, з велосипеда не падатиме.

У результаті велосипед GoCycle G2, вартість якого близько 4 тисяч доларів, було продано за 350 тисяч гривень. На вторговані гроші закуплять дрони для ЗСУ.

"На аукціоні IT-спільноти EVO, де збирали кошти на дрони для наших захисників, виставив свій знаковий велосипед. Той самий, на якому я колись упав у центрі міста і про це багато писали ЗМІ", — написав Кличко та побажав новому власнику велосипеда з нього не падати.

А якщо таке трапиться, то "швидко і гідно підійматися", — йдеться у повідомленні.

Мер додав, що всього на аукціоні зібрали понад 1,7 мільйона гривень. На всі ці кошти організатори закуплять дрони для ЗСУ.

Нагадаємо, з велосипеда Віталій Кличко впав у 2016 році у центрі Києва, коли не зміг заїхати на бордюр. Фото розійшлися мережею. Сам мер до такої пригоди поставився з гумором, і їздити на роботу велосипедом не перестав.

Шість разів вистрілила в спину: У Чернігові донька вбила батька-тирана, який знущався з неї та матері (відео)

четвер, 9 травень 2024, 13:43

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну дівчину. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляють Патріоти України. Усе сталось 6 травня в...

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...