Заради звільнення прибульців: Сотні тисяч людей у США збираються штурмувати секретну зону 51

Навколо Зони 51 десятиліттями будувались різноманітні конспірологічні теорії. Дехто вважає, що саме там влада США ховає свої секрети про прибульців на НЛО.

Американці хочуть "звільнити прибульців із зони 51". Ілюстрація: Твіттер.

Понад 800 тисяч людей збираються "взяти штурмом" Зону 51 в американській Неваді, щоб "побачити їхніх прибульців", передають Патріоти України.

У кінці червня у фейсбуці з’явилася жартівлива подія з назвою "Штурм Зони 51, їм не зупинити всіх нас". Її створили адміністратори однієї з мем-спільнот. На момент публікації "штурмувати" військову базу збираються 824 тисячі людей, ще 728 тисяч цікавляться подією.
Творці події впевнені: "Якщо ми будемо бігти в стилі Наруто, ми будемо швидші за їхні кулі". Усім охочим пропонують зустрітися 20 вересня біля Зони 51 та домовитися про подальші дії.
У мережі жартівлива ідея сприйнялася із захватом - і юзери вже вигадують, який вигляд може мати штурм та звільнення прибульців.
Як я їду у Зону 51 vs Як я залишаю Зону 51

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...