Зараз стежки "патрулює" ведмідь: Прикордонники попередили чоловіків-ухилянтів про небезпеку на кордоні

Державна прикордонна служба України закликає порушників не перетинати незаконно українсько-румунський кордон, оскільки там помітили ведмедя. Про це йдеться у повідомленні прикордонників в соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Під час нічного патрулювання на Буковині прикордонники помітили ведмедя. Він прогулювався стежками Карпат. Кількома днями раніше на цій ділянці виявили та затримали порушників, які хотіли незаконно потрапити до Румунії", - йдеться у повідомленні.

Українські прикордонники закликають чоловіків не нехтувати правилами безпеки та законом і не перетинати кордон поза межами пунктів пропуску.


Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...