"Зараз Трампу подзвоню": Кличко відповів на тролінг Богдана власним мемом


Міський голова Києва Віталій Кличко прокоментував, як ставиться до жартів з нецензурною лайкою глави Офісу президента Андрія Богдана про себе. Віталій Кличко прокоментував інцидент мемом theБабелю, повідомляють Патріоти України.

У відповідь на запитання кореспондентки Кличко надіслав мем про себе та ексмера Нью-Йорка й адвоката Трампа Рудольфа Джуліані. В основі мема - фото Кличка з Джуліані у США, де вони нещодавно зустрічалися. Джуліані нібито говорить: "Зараз Трампу подзвоню щодо цього чорта..."

Схожу фразу раніше сказав президент Володимир Зеленський, коли вигнав із робочої зустрічі в Борисполі секретаря місцевої міськради Ярослава Годунка. Тоді Зеленський сказав: "Зараз [в. о. голови Служби безпеки Івану] Баканову подзвоню щодо цього чорта".

Жодних інших коментарів Кличко не надав. Раніше глава Офісу президента Андрій Богдан розмістив у своєму Facebook мем про Віталія Кличка.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...