Зараз у важкому стані: 10-річний школяр лишився без ніг через НП на залізниці

Разом з двома друзями хлопчик вирішив скоротити шлях, скориставшись службовим переходом, а не піти пішохідним мостом.

У Знам'янці Кіровоградської області 10-річний школяр травмувався, переходячи колії службовим переходом. Подія сталася учора, 24 червня, близько 18:00 під час розпуску вагонів із сортувальної гірки. Про це повідомляє "Одеська залізниця", передають Патріоти України.

"Хлопчик тримав у руках велосипед. Разом з двома друзями вирішив скоротити шлях, скориставшись службовим переходом, а не піти пішохідним мостом, розташованим неподалік. Не переконавшись у відсутності рухомого складу, при справно діючій сигналізації, хлопчик пішов через колії", - йдеться у повідомленні.

У цей час на станції відбувався розпуск вагонів із сортувальної гірки. Його товариші встигли відскочити. Школяру, на якого наїхав вагон, госпіталізували. Унаслідок події йому ампутували обидві ноги вище колін. Зараз стан хлопчика тяжкий.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...