Зараз вони у полоні: З'явилися нові фігурки LEGO на честь захисників Маріуполя із "Азовсталі" (фото)

Компанія The Brothers Brick, один з ритейлерів Lego, яка розробляє історично достовірні конструктори на військову тематику, присвятила свої нові фігурки українським захисникам Маріуполя, які наразі перебувають у російському полоні. Про це у своєму твіттері повідомив засновник компанії Ендрю Бікрафт, оприлюднивши відповідні фото, передають Патріоти України.

"ЗСУ, Нацгвардія, добровольці ТрО та інші захисники Азовсталі, які протрималися в Маріуполі майже 3 місяці, тим самим затримавши російську армію та дозволивши Україні виграти битву за Київ", – написав Бікрафт.

Зокрема, прототипами фігурок стали начальник штабу полку "Азов" Богдан Кротевич, командир Денис Прокопенко та заступник командира Святослав Паламар.


На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...