"Зараз все-таки складна ситуація": Усик закликав людей не йти до храмів на Великдень

Боксер визнав, що його заклик обов'язково йти до храмів на свято міг привести до поганих наслідків для багатьох.

Український боксер Олександр Усик, який раніше закликав людей ходити в церкву, незважаючи на коронавірус, на Великдень попросив народ залишатися вдома. Про це Усик сказав під час прямого ефіру в Instagram, передають Патріоти України.

"Кажуть, що коли люди не визнають свої помилки - це погано, а коли вони визнають помилки - це, мабуть, добре. Так от, я хочу сказати особисто за себе. Коли я вперше почув про те, що хочуть закрити храми і не пускати туди людей, в мені заграла внутрішня гординя, яка сказала мені: "Олександре, як же так, закриють храми, швидко щось роби".

Я сказав: "Люди, йдіть у храми". Я не відмовляюся від своїх слів, я скажу вам те ж саме. Але на даний момент ситуація складна в тому плані, що все закривають і посилюють карантин", - сказав Усик. "Так ось про що я хочу попросити весь здоровий православний народ, який вже скучив за службами, за причастям, за всією тією благодаттю, яку ми отримуємо від нашого небесного батька. Друзі, давайте зберемося сьогодні, поставимо свічку і помолимося вдома, з родиною або на самоті", - додав боксер.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...