Зараза пнеться з Росії через Кримський міст та аеропорт Сімферополя: Крим вп'яте поспіль оновив антирекорд щодо приросту COVID-19

Нові високі показники захворюваності після січневих максимумів почали фіксувати на окупованому півострові минулого тижня.

Фото: Сергей Аксенов / Facebook

У анексованому Криму за добу виявили 409 нових випадків коронавірусу COVID-19. Це п'ятий антирекорд поспіль і сьомим за вісім днів, повідомив так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов в неділю, 18 липня, зазначають Патріоти України.

"Із загальної кількості захворілих 289 виявлені при зверненні за медичною допомогою, 107 - серед контактних за раніше зареєстрованими випадками, 13 випадків привізні з-за кордону", - повідомив Аксьонов.

За добу лабораторії обстежували 6466 осіб на коронавірусну інфекцію.

Кількість осіб, які видужали, за добу становить 161, видужали за весь період - 47 203 особи.

Всього COVID-19 підтверджений в Криму у 55 тис. осіб, понад 1,6 тис. пацієнтів померли, щеплені 380 тис. жителів.

Нові високі показники після січневих максимумів почали фіксувати в Криму минулого тижня. Раніше антирекорд оновився шість разів - 10, 11, 13, 14, 15 і 16 липня.

Нагадаємо, за останні 24 години на неокупованих теренах Україні зафіксували 229 нових випадків захворювання на COVID-19. Це більш ніж в два рази менше від вчорашнього показника.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...