Заряд бадьорості на цілий день! Як приготувати енергетичний сніданок (рецепт, відео)

Сьогодні разом з нами ви зможете приготувати смачний енергетичний сніданок для всієї родини. Така страва виходить ситною і бюджетною, оскільки прості продукти є у кожної господині на кухні, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Цибуля 1 шт.

Картопля 2-3 шт.

Яйця 4 шт.

Куркума 1 ч. л.

Рослинна олія 5-7 мл.

Цукор 1 ч. л.

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Приготування

Очищаємо цибулю від лушпиння, розрізаємо на 4 частини та нарізаємо тоненькими півкільцями.

На гарячу сковорідку наливаємо трохи олії й будемо обсмажувати цибулю до повної готовності. Цибулю посипаємо цукром, так вона стане більш м'якою, смачнішою і карамелізується.

Картоплю розрізаємо на 4 частини й будемо нарізати тоненькими пластинами. Важливо, щоб нарізана картопля була однакової товщини, інакше залишаться сирі шматочки, а надто тонкі й зовсім підгорять.

Висипаємо картоплю в сковорідку і все ретельно перемішаємо. Смажимо картоплю до повної готовності, і постійно перемішуємо, щоб нічого не підгоріло.

Поки овочі смажаться, ми підготуємо яйця. У глибоку миску розбиваємо 4 яйця. Додаємо перець і сіль за смаком. Все перемішаємо до отримання однорідної маси. За бажанням можете додати трохи куркуми.

Як тільки картопля стане м'якою і злегка підрум'яниться, викладаємо гарячі овочі зі сковорідки в миску з яєчною сумішшю. Бажано викладати цибулю та картоплю так, щоб зайве масло не потрапило зі сковороди в нашу емність.

Добре перемішуємо яйця з овочами, накриваємо чистим рушником і залишаємо суміш на 15 хвилин настоятися.

Через 15 хвилин відправляємо омлет на сковорідку і розподіляємо по всій поверхні. Смажити будемо 1 хвилину на сильному вогні, а потім зменшуємо до мінімального і смажимо ще 2-3 хвилини.

А тепер будемо перевертати наш омлет за допомогою тарілки. Накриваємо сковорідку тарілкою перевертаємо, і повертаємо омлет назад. Смажимо ще 1 - 3 хвилини.

Енергетичний сніданок готовий. Омлет викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Смачного!

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...