Зарізала і поїхала на таксі: У Тернополі неповнолітню підозрюють у вбивстві іноземця

Убитий виявився жителем Демократичної Республіки Конго.

У вбивстві студента одного з вищих навчальних закладів Тернополя підозрюють 17-річну жительку області. Тіло 24-річного хлопця виявили медики за місцем його проживання 9 травня близько четвертої години ранку. На тілі загиблого було ножове поранення. Про це повідомили на сайті Національної поліції Тернопільської області, інформують Патріоти України.

Убитий виявився жителем Демократичної Республіки Конго. Правоохоронці опитали сусідів, можливих очевидців і свідків, а також вилучили записи з камер відеоспостереження. Таким чином оперативно встановили особу підозрюваної.

Нею виявилася 17-річна жителька одного з сіл Тернопільського району. Неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після скоєння вбивства. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 КК – умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...