Зарізав і викинув у підвал: Поліція розкрила жорстоке вбивство двох жінок у Львові

Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі.

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства своєї матері та тітки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Повідомлення про те, що 58-річна львів’янка, мешканка одного з будинків на вулиці Науковій, декілька днів не виходить на зв'язок та не з’являється на роботу надійшло до поліції вчора, 3 березня, близько 22:00. Правоохоронці зайшли у квартиру та підвал, де виявили тіла двох жінок без ознак життя з численними ножовими пораненнями. Поліцейські встановили особи загиблих - ними виявились мешканки квартири віком 58 та 76 років.

«Також у помешканні поліцейські виявили 23-річного сина однієї із загиблих жінок. Друга жертва була його тіткою. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння», - розповіли у поліції. Встановлено, що саме цей чоловік причетний до вбивства. Знаряддя вбивства - ніж, з місця події вилучено. За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.