Заробітчанин, певно, лікті кусає, що грав ще й за національну збірну: Відомий український футболіст поїхав на заробітки в Росію

Дмитро Іванісеня покидає "Зорю" заради російського клубу

Український футболіст, хавбек луганського клубу" Зоря "Дмитро Іванісеня збирається продовжити свою кар'єру в Росії в ФК "Крилья совєтов". Зараз 27-річний спортсмен вже прибув до розташування російської команди в Сербії, йдеться в повідомленні самарського клубу в Twitter, зазначають Патріоти України.

За інформацією преси, Іванісеня має намір підписати довгостроковий контракт з самарським клубом. У минулому сезоні "Крилья совєтов" вийшли у РПЛ.

Зауважимо, що луганська "Зоря" фінішувала третьою в чемпіонаті сезону-2020/21 і зіграє в Лізі Європи. Іванісеня в поточному сезоні провів 21 матч і забив 5 голів в УПЛ. Наразі клуб проводить літні збори в Туреччині.

Також Іванісеня має досвід виступу за збірну України - виходив у листопаді 2019 року на заміну в перерві.

До речі, нещодавно центральний півзахисник і захисник луганської "Зорі" перед цим спростував чутки про перехід в харківський "Металіст".

Дмитро Іванісеня (фото: facebook.com/FCZoryaLuhansk)

Новина про те, що Іванісеня близький до переходу в російський клуб, викликала в мережі бурхливу реакцію з критикою. На адресу спортсмена-заробітчанина посипалися невтішні коменти та закиди в безпринципності, а також прозвучали думки, що це стане хрестом на кар'єрі футболіста.

  • Ось Лужний якось правильно сказав. "Я вважаю, що раз вони туди поїхали, то назад, в Україну, їх вже не потрібно пускати. Таких людей, звичайно, багато. Треба дати їм депортацію з країни - і все. Що вони за футболісти такі? Їдь куди-небудь, тільки не в Росію", - говорив Олег Романович у 2015 році... Сподіваюся, фани "Зорі" проводять безпринципного у**ана Іванісеню так, як він того заслуговує.
  • Жесть, думаю без проблем міг би спробувати себе в бельгійському середняку. Але він вирішив на піку кар'єри піти на дно.
  • Як людину його зрозуміти не можна, а як баригу - можна, не він перший і не він останній.
  • Збірну сюди взагалі немає сенсу приплітати. Йому вже 27 і рівень збірної він явно не тягне. Мабуть, і сам це розуміє, тому наплював на всіх і поїхав за довгим рублем.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...