Заробітки обернулись бідою: У Росії перекинувся автобус з українцями: багато потерпілих (фото)

У Росії під Воронежем перекинувся рейсовий автобус MAN, у якому перебували громадяни України. У результаті постраждали 17 осіб. Дітей серед пасажирів не було. Згодом в українському МЗС уточнили, що постраждали 8 українців, один перебуває у важкому стані, передають Патріоти України.

Що пишуть ЗМІ про ДТП за участю автобуса з українцями

Як повідомляє інформаційна агенція "РИА Новости" у своєму телеграмі, причиною ДТП стала хурделиця. У результаті 59-річний водій не упорався з керуванням, і автобус перекинувся.

Видання додає, у результаті постраждали 14 осіб. Стан одного медики оцінюють як важкий. Натомість за інформацією ТАСС, кількість потерпілих зросла до 17. З них:

  • 3 – важкий стан,
  • 4 – стан середнього ступеню тяжкості,
  • 10 – легкі пошкодження.

Відомо, що автобус мав українські номери. Їхав він до Воронежа із Запоріжжя. За даними місцевих ЗМІ, в автобусі їхали 28 осіб: 26 пасажирів і два водії. Серед пасажирів дітей не було. Російські ресурси перекоенують, що усі пасажири є громадянами України.

У МВС у Воронезькій області передають, що інцидент стався на 763-му кілометрі траси в Богучарський районі Воронезької області в 12:30 за московським часом.

Автобус з українцями перекинувся у Росії: що кажуть у МЗС України

Заступник директора Департаменту консульської служби України Василь Кирилич підтвердив, що автобус справді мав українські номери та потрапив у ДТП через погодні умови. Також він уточнив, що їхав він за маршрутом Запоріжжя – Ростов-на-Дону, передає "Інтерфакс-Україна".

За інформацією, якою він володіє, внаслідок інциденту постраждали 8 громадян України. Вони зазнали травм різного ступеня тяжкості, один із українців перебуває у важкому стані. Усіх госпіталізовано до Богучарської центральної районної клінічної лікарні Воронезької області.

Кирилич додав, що український консул підтримує оперативний зв'язок з управлінням МНС у Воронезькій області та лікарнею, де перебувають українці. Також ця справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби та посольства України в Росії.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...