Заробітки в агресора щастя не принесли: У Росії автобус з українцями потрапив у жахливу ДТП, багато загиблих (фото)

У ніч на четвер, 13 лютого, в Псковській області Росії мікроавтобус з українцями потрапив у жахливу ДТП з вантажівкою, вісім людей загинули. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Аварія сталася в Пустошкінському районі, зіткнулися вантажівка "Вольво" з білоруськими номерами і приватний "Мерседес", загинули 7 пасажирів і водій автобуса, всі - громадяни України.

"Водія фури В'ячеслава Рябова (Білорусь) і єдиного вцілілого пасажира "Мерседеса" Михайла Зеленчука (Україна) госпіталізували в стані середньої тяжкості", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, ДТП сталася через те, що водій автобуса не розрахував дистанції при обгоні. Українці в мікроавтобусі поверталися додому із заробітків у Санкт-Петербурзі.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...