"Заробляла я багато, але...": Оля Полякова розповіла, куди напередодні війни витратила усі заощадження

У новому випуску програми Дорослі дівчата з Машею Єфросініною співачка зізналася, що залишилася без фінансової подушки. Вона повідомила, що до початку війни Росії проти України вони з чоловіком добре заробляли, але в результаті залишилися без грошей, передають Патріоти України.

«Звичайно, у нас немає жодних помічників, у нас немає жодних водіїв… Може зараз, знаєш, говорити про те, що багато хто так жив, але ми так не жили. Ми багато заробляли та створювали робочі місця. Багато працювали», – згадує Полякова.

Співачка розповіла, що витратила всі зароблені гроші на ремонт та вклала у кілька проектів. «Багато людей мені кажуть: «Де ж усі ці гроші, які ви заробляли?». А ти знаєш, я ж не зробила жодної кубишки. У мене ж було будівництво. Я тільки-но поставила нові вікна, уявляєте, так? Що таке зараз у Києві, який бомбять, поставити за дикі гроші нові вікна. І я кажу своїй хатній робітниці: «Танечка, прийдіть будь ласка, заклейте ізолентою». Вона мені каже: «Олю, ви уявляєте обсяг цього вікна? Як ось цю вітрину за дикі бабки заклеїти?». Звісно, це все неможливо. Вкладала у шоу, вклала у кіно. Я фільм зняла. Ми тільки-но з Олегом Винником записали дует і зняли неймовірно дорогий-крутий кліп на пісню Довгі ноги, яка мала вийти 8 Березня. І, звичайно, вона не вийшла 8 березня і навряд чи вийде взагалі», - зізнається Полякова.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...