"Заробив" 3,2 млн грн: На Житомирщині судитимуть офіцера, який здавав у ломбарди тепловізори та камери нічного бачення (фото)

У Житомирській області Начальник служби логістики здав у ломбарди та продав через інтернет 8 тепловізорів та 60 камер нічного бачення. Про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України.

Зазначається, що частина з цього обладнання була куплена за кошти волонтерів. "Військовий мав доступ до місця зберігання техніки частини і привласнив 60 камер нічного бачення та 8 тепловізорів різних моделей, частина з яких була придбана за кошти волонтерів. Офіцер продавав техніку через Інтернет та здавав у місцеві ломбарди", - йдеться у повідомленні.

Зловмиснику вдалося продати техніки на 3,2 млн грн. Під час розслідування він повністю відшкодував кошти. Офіцера обвинувачують у привласненні військового майна (ч. 4 ст. 410 КК України). Покарання за цією статтею - до 15 років позбавлення волі.

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...