"Зарплата хороша, але на життя не вистачає": Мешканка Донбасу випадково підвела російських пропагандистів (відео)

Жінка ненавмисно розповіла правду, яку намагалися приховати.

Мешканка окупованого російськими військами Донбасу поскаржилася, що їй не вистачає місцевої зарплати для нормального життя. Курйозний відеоролик був опублікований в Telegram-каналі In.ua, передають Патріоти України.

Так, підконтрольні окупаційним військам "журналісти" вирішили поцікавитися, чи влаштовує місцевих жителів зарплати. Задумка пропагандистів пішла не за планом, коли місцева мешканка, яку нібито "влаштовує" зарплата, почала скаржитися, що грошей їй все одно не вистачає на життя.

"Мене моя зарплата влаштовує. Я працюю в навчальному закладі. В принципі, як у бюджетній організації - цілком доступна зарплата. Але сказати про те, що мені вистачає цієї зарплати прожити місяць, я не можу", - заявила жінка і розсміялася в кінці зйомки.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...