"Защитник" культурно отдохнул": У мережі показали, на що перетворив квартиру луганчанина найманець із Дагестану (фото)

Дагестанець заплатив половину вартості оренди, сказавши, що другу половину оплати віддасть при виселенні, однак пізніше втік "по-англійськи".

Розбиті міжкімнатні двері, бруд, сміття... У такому вигляді "військовий" з Дагестану, службовець "народної міліції ЛНР", залишив зйомну квартиру в окупованому Луганську, в якій оселився на п'ять днів, щоб "відпочити і відіспатися". Потім ситуація почала розвиватися не кращим для господаря квартири чином, інформують Патріоти України.

Цю історію поширили луганські і донецькі пабліки. Причому в коментарях деякі учасники обговорень писали, що історія фейк і нібито терориста, про якого в повідомленні йдеться, немає вже в живих. Проте, як розповів ріелтор, найманець йому при зніманні житла заявив, що хоче відіспатися, влаштувати собі перепочинок. Бойовик спочатку заплатив половину вартості оренди, сказавши, що другу половину оплати віддасть при виселенні, на той час у нього повинні з'явитися гроші.

На четвертий день проживання "захисника" власнику квартири подзвонила людина, що живе по сусідству із цією квартирою, і поскаржився на звуки дуже бурхливої вечірки (музика, шум, танці). Сусід викликав місцеву "поліцію", але прибулі на виклик луганські "правоохоронці" просто по-дружньому поспілкувалися з "ополченцем" і відбули.

На наступний день господар приїхав і мешканця в квартирі не виявив. Зате побачив, що квартира розгромлена, і вартість ліквідації наслідків багаторазово перевищить вартість п'ятиденної оренди житлоплощі навіть якщо б орендар розрахувався повністю. Але сплачена була тільки половина суми. Тобто, людину, як то кажуть, "кинули".

"На сколько я понял, полиция его никак не наказала, сосед сказал что просто пообщались, пожали руки и разошлись. На следующее утро (день выселения) я снова не смог дозвониться съемщику и поехал на квартиру без предупреждения. На квартире никого не оказалось, трубку он так и не поднимает, дальше фото без комментариев", - розповів ріелтор.

"А все потому, что эти заезжие у***дки, относятся к местному скоту, как к биомусору. Для них это просто посещение скотного двора", - написав один з коментаторів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...