Заслужена слава: Порноактриса Стормі Деніелс після арешту Трампа переживає справжній бум на Pornhub

Як вже повідомлялось, експрезиденту США висунули 34 кримінальні звинувачення у фальсифікації ділових документів після виплати грошей за мовчання зірці фільмів для дорослих про їхній зв'язок незадовго до президентських виборів ще 2016 року.

Стверджується, що Трамп заплатив Деніелс 130 000 доларів під час своєї президентської виборчої кампанії, щоб вона мовчала про їхні сексуальні пригоди.

У зв'язку із гучною судовою справою ім'я Деніелс потрапило в ЗМІ. Юзери почали активно шукати 44-річну порноакторку на Pornhub, про що свідчить нова статистика.

Так, за останній місяць кількість шукачів Стормі Деніелс значно збільшилася.

"У результаті поточного циклу новин ми побачили колосальний стрибок кількості пошукових запитів Стормі Деніелс на 21 655% цього тижня порівняно із середнім денним показником за цей квартал, який становив близько 2150 пошукових запитів на день", - йдеться у повідомленні.


50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...