Заслужив - носи! Російський футболіст став переможцем італійської премії "Золотий унітаз"

Нападник "Фіорентини" росіянин Олександр Кокорін став переможцем номінації "посміховисько", що вручається в рамках "Золотого унітазу" - сатиричної нагороди, якою нагороджуються найгірші гравці італійської Серії А за календарний рік, зазначають Патріоти України.

Російський нападник посів перше місце в номінації "Jolly", яка дослівно перекладається як "посміховисько" або "блазень". Кокорін набрав 53,21% голосів, випередивши півзахисника "Ювентуса" Адрієна Рабйо (22,02) та футболіста "Салернітани" Сіму (9,17%).

"З 48 номінованих гравців, особливої уваги удостоєний Кокорін із "Фіорентини". Футболіст, якого багато хто вважає провалом. Російський футболіст, якого завжди називають талановитим, так і не розкрився, подарувавши вболівальникам "Фіорентини" лише розчарування", — сказано на офіційному сайті засновника премії Calciobidoni.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...