Засновник та хранитель традицій, наставник та старший товариш: Не стало першого комбрига морської піхоти України

З життя пішов морський піхотинець, засновник і голова Всеукраїнської громадської організації «Союз морських піхотинців України» полковник Володимир Волошин. Про це повідомляє 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Бєлінського в Facebook, зазначають Патріоти України.

Ветеран помер 6 лютого після дворічної боротьби з важкою хворобою. Зазначається, що він зробив вагомий внесок у розвиток і зміцнення традицій морської піхоти України, був волонтером і допомагав сім’ям загиблих морпіхів.

“Командування і весь особовий склад 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Бєлінського висловлює щирі співчуття рідним і побратимам. Вічна і світла пам’ять. Честь!”- ідеться в повідомленні.

Не уточнюється, від чого помер морпіх, проте на сайті «Союзу морських піхотинців України» 2 роки тому повідомляти, що у Волошина було виявлено онкологічне захворювання.

Друг Волошина, морпіх Юрій Голодов поділився фотографіями свого товариша.

“Сьогодні пішов мій старший друг, пішов гідно після двох років боротьби, без соплів, стогонів… Як справжній морпіх, перший комбриг морської піхоти України… Вірний завжди, це девіз його життя… R.I.P. Брат”, – написав Голодов.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...